PARTNEREINK
A német Profine GmbH közel 60 éve a világ egyik legnagyobb műanyag profilgyártójának számít. Ablakok és ajtók gyártásához készít és forgalmaz profilokat és kiegészítőket, többek között az általunk használt vezető nemzetközi KBE törzsmárka forgalmazója is.
Az EN 14351-1 termékszabvány érvénybe lépését követően kötelező az Európai Unióban a nyílászárókat CE-jelöléssel ellátni. Ezzel igazolják az ablakgyártók, hogy termékeik eleget tesznek a megfelelő európai irányelveknek.
A WinPlast vonatkozásában a Profine csoport végzi el az Első Típusvizsgálathoz (ITT) szükséges gyártmány ellenőrzéseket és a rendelkezésünkre bocsájtja a megfelelő vizsgálati jelentéseket. A Profine biztosít továbbá egy alkalmazástechnikus kollégát, aki betanítja cégünk dolgozóit és rendszeres műszaki-üzemgazdasági tanácsadást is tart a számunkra, amely által naprakészek tudunk lenni a piaci újításokat illetően.

Társaságunk a nyílászáróihoz szükséges vasalatokat a német székhelyű, 1935 óta az ajtó és ablaktechnológia piacán vezető szerepet betöltő Roto Frank AG vállalattól szerzi be. Mint technológiai úttörő, a Roto intelligens termék-megoldásokat fejleszt, melyek lenyűgözőek a kifinomult technológiájuknak és a hosszú élettartamuknak köszönhetően. A német precizitás a dizájn, a fejlesztés, valamint a minőség-, és folyamatmenedzsment során biztosítja a kiváló minőségű teljesítményt és szolgáltatást az egész világon.

1994 óta működő, magyarországi, hagyományos üvegtermék kereskedelemmel foglalkozó, Mályi-Glass Kft. biztosítja számunkra a nyílászárókhoz szükséges különféle speciális hőszigetelt, biztonsági üvegszerkezeteket. Teljesen automatizált gépsoron gyártanak, amellyel garantálják a kiváló minőséget. Folyamatosan tesznek azért, hogy szélesebb termék kínálattal és egyedi kérések kielégítésével tudjanak a partnereik rendelkezésére állni.

Az osztrák, 1918-ban alapított HANDL Maschinen GesembH & CoKG cégtől vásárolt, URBAN gépsor garantálja a profi és precíz gyártási folyamatot vállalatunk számára.