RÓLUNK
Vállalkozó szülők mellett felnőni egyet jelentett számunkra azzal, hogy hozzájuk hasonlóan, valamilyen saját ötlet elindításával tudjunk profitot termelő üzletet létrehozni.
Borkó Norbert
uj
Borkó Adrienn
Az alap felvetés és maga a műanyag nyílászáró gyártás gondolata Borkó Norbert (tulajdonos és ügyvezető) fejében először 2018 nyarán fogalmazódott meg, aki építészmérnöki végzettségével és több éves szakmai tapasztalatával meglátta az ebben rejlő potenciált.
Ezt követően Borkó Adrienn (tulajdonos) közgazdász lévén, piackutatással és elemzéssel felmérte a magyarországi lehetőségeket, hogy aztán a közel 25 éve sikeres vállalkozást vezető családfő jóváhagyásával 2019 szeptemberében elindulhasson a WinPlast Kft.
Célunk a minőségi alapanyagokból épített termék forgalmazása elérhető áron.
Az alap felvetés és maga a műanyag nyílászáró gyártás gondolata Borkó Norbert (tulajdonos és ügyvezető) fejében először 2018 nyarán fogalmazódott meg, aki építészmérnöki végzettségével és több éves szakmai tapasztalatával meglátta az ebben rejlő potenciált. Nem beszélve arról, hogy a határidők szorossága és nyomása, valamint a nagy számú megrendelések ráteszik a bélyegét a minőségi nyílászárók gyártására.

Ezt követően Borkó Adrienn (tulajdonos) közgazdász lévén, piackutatással és elemzéssel felmérte a magyarországi lehetőségeket, hogy aztán a közel 25 éve sikeres vállalkozást vezető családfő jóváhagyásával 2019 szeptemberében elindulhasson a WinPlast Kft.
Ezt a helyzetet tekintettük piaci résnek és úgy véltük igenis van helye egy újabb műanyag nyílászáró gyártó cégnek a piacon. Továbbá a hosszabbtávú jelenlétet az egyre inkább előtérbe kerülő passzív és aktív házak iránti keresletben és az ehhez szükséges, megfelelő nyílászáró előállításában véltük felfedezni.
Következésképpen a legfőbb motivációnk, hogy az idő faktor fontossága mellett, a minőséget szem előtt tartva, az ügyfél igényét teljes körűen kiszolgáljuk és későbbi innovatív megoldásokkal is bővíteni tudjuk a kínálatunkat.
Alapvetően, amiben megláttuk a lehetőséget, az a már eddig is nagy számban elkezdődő és folyamatban lévő építkezések, illetve, hogy az egyre inkább bővülő igények következtében felmerülő növekedést miképp fogják tudni lekövetni az építőanyagok piacának szereplői.
Elsődleges feltételezésünk az elmúlt évek alapján, hogy nem gördülékenyen. Mindenki számára közismert az építőanyag iránti túlkereslet, az alapanyag és a szakember hiány, amelyek által megnőttek az építőanyagok árai és szállítási idejük. Ezek a piaci tényezők növekedést okoznak, mind az ingatlanok elkészülési idejében, mind az áraiban. Nem beszélve arról, hogy a határidők szorossága és nyomása, valamint a nagy számú megrendelések ráteszik a bélyegét a minőségi nyílászárók gyártására.